Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelem

Az oldalon található űrlapok elküldésével a feliratkozó/ajánlatkérő hozzájárul ahhoz, hogy az általa szolgáltatott személyes adatokat a munkavedelemazirodaban.hu weboldalt üzemeltető Antrocent Kft. nyilvántartsa.
Az Antrocent Kft. a nyilvántartott adatokat kizárólag saját marketing és statisztikai célok érdekében használja fel, azokat harmadik személy részére nem adja ki.
A feliratkozó/ajánlatkérő a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek.
A feliratkozó/ajánlatkérő elküldésével a megrendelő kijelenti, hogy a Jogi és adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vette, megértette, és azokat magára nézve kötelezőnek tekinti.
Amennyiben személyes adatot nem kíván megadni, ne regisztráljon.
Ön bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, illetve kérheti annak helyesbítését, illetve törlését.

Szerzői jogok

A munkavedelemazirodaban.hu honlap (továbbiakban: honlap) és az azon található tartalom (beleértve: szöveg, grafika, kép, szoftver, adatbázis, videó, hanganyag) teljes egészében az Antrocent Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagos szellemi tulajdona.
Azzal, hogy belép a honlapra, elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a honlapnak.
A honlap bizonyos részei csak előzetes regisztráció után érhetőek el.
Amennyiben Ön a saját honlapján a honlapra (vagy annak bármelyik elemére) mutató linket kíván elhelyezni, azt kizárólag az Antrocent Kft. előzetes hozzájárulásával teheti meg.
A honlap harmadik személyek által üzemeltetett honlapokra mutató linkeket is tartalmaz, amelyek tartalmáért az Antrocent Kft. semmiféle felelősséget nem vállal.


Kezdőlap | Magunkról | Szolgáltatásaink | Kapcsolat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi nyilatkozat | Oldaltérkép