Néhány szóban a vállalkozásunkról:

Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött volt alkalmunk látni, hogy:

  • egy-egy cégvezető már csak akkor kér segítséget, amikor késő és zsíros büntetéssel “honorálták” az ellenőrök a munkavédelmi előírások hiányát

  • hogy az irodában egyszer, évekkel ezelőtt – a szabályszerű működés reményében sort kerítettek a munkavédelmi szabályok áttekintésére és a munkavállalókkal való megismertetésükkel, de az időközben elavult szabályok használata miatt mégis munkavédelmi bírsággal sújtott le az ellenőr

  • hogy egy elbocsátott, önérzetében sértett munkavállaló a NAV-hoz nem tudott fordulni, a munkavédelmi ellenőrökhöz viszont igen, akik a bejelentésének hála azonnal kivizsgálták az esetet és soron kívül szabták ki az 1,5 millió forintos büntetést. 

Az általunk üzemeltetett munkavedelemazirodaban.hu weboldal célja a MEGELŐZÉS.

Az itt található:

  • ingyenesen letölthető, aktuális információkat tartalmazó e-book
  • az oldalunkon, egy egyszerű űrlap segítségével CÉGÉRE SZABOTT, ingyenes munkavédelmi szaktanácsadás

mind azt a célt szolgálja, hogy vállalkozása valóban minden szempontból, a legfrissebb jogszabályváltozásokat is figyelembe véve bármikor gond nélkül megállja a helyét a legalaposabb munkavédelmi ellenőrzés kereszttüzében is.


Weboldalunk üzemeltetője egy több éves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozás a hazai kkv-szektorban. Büszkék vagyunk arra, hogy meglévő ügyfeleink nem a sajtóhírekből vagy a médiából ismernek bennünket – hanem elégedett, visszatérő partnerként ajánlanak bennünket tovább saját ügyfélkörükben.


Ez az ajánlás számunkra a legnagyobb kincs és a legnagyobb elismerése is egyben annak, hogy a munkánk minőségével, munkatársaink felkészültségével – de leginkább azzal a sikerélménnyel, hogy akár éveken át, a legapróbb szabálytalanság észlelése nélkül “mentek át” valamennyi meglepetésszerűen érkező munkavédelmi ellenőrzésen.  


Vállalkozásunk célja, hogy biztosítsa cége biztonságos működését.

 

Sok cégvezető még mindig úgy gondolja, hogy egy sikeres céghez elég egy termék vagy egy  szolgáltatás, amit megbízható munkatársakkal értékesítünk.

Vállalkozásunk azonban tudja, hogy mindezek mellett elengedhetetlen a biztonság!
Az a biztonság, amit kizárólag a munkavédelmi szabályok teljes körű ismerete és betartása képes megadni.

Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítenek Önnek és cégének hogy akár milliókat spóroljon. Hiszen a munkavédelmi szabályok megsértése még egy irodában is súlyos anyagi terhet róhat Önre és akár végzetes következményekkel is járhat.

 

Kérje cégre szabott ajánlatunkat még ma és előzze meg a bajt!

 

 

Már régen meg szerettük volna oldani, hogy a munkavédelmi oktatás ekkora létszámnál is lehető legkisebb gondot okozza, de nem találtuk meg a megoldást. Az AntroCent Kft. online oktatási rendszere frappáns, időkímélő és igazán jó válasz, erre a problémára.

Varga Csaba üzemeltetési igazgató, Tigra Kft.

Bár tudtam, hogy szükség van munkavédelemre, de a munka mellett, sem időm, sem energiám nem volt, hogy foglalkozzam vele. Megnyugtató a negyedévenkénti szemle. Így naprakészen várhatok egy esetleges ellenőrzést.

Dr.Damásdi Katalin

Foglalkozás-egészségügyi szakorvosunk / üzemorvosunk ajánlására kerestük meg az Antrocent Kft-t. Így mára már olyan komplex dokumentációval rendelkezünk, amely nem csak egy hatósági ellenőrzés során állja ki a próbát, de sarokköve a munkatársainkkal szembeni felelősségvállalásunknak is..

Szelényi András Naphegy OptikaKezdőlap | Magunkról | Szolgáltatásaink | Kapcsolat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi nyilatkozat | Oldaltérkép