Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy még a legkisebb vállalkozás is biztonságban érezhesse magát anélkül, hogy százezreket kellene fizetnie egy profi munkavédelmi tanácsadóért.

Épp ezért alkalmazotti létszámtól függően alakítottuk ki csomagjainkat, melyek között a legkisebb de a legnagyobb cégek is egyaránt megtalálják azt a munkavédelmi csomagot, mely vállalkozásukat 100%-os biztonságban tartja.

ambulancia, munkavédelem

 

Munkavédelmi szolgáltatáscsomagjaink


*Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák és egy telephelyre vonatkoznak!

Start csomag – kötelező munkavédelem

Start csomagunk tartalmazza mindazon kötelező munkavédelmi dokumentumokat, melyekkel cégének mindenképpen rendelkeznie kell egy munkavédelmi ellenőrzés során, és melyeket kizárólag munkavédelmi szakember készíthet el.

 

Start plusz csomag – a bajban is Ön mellett!

Start plusz csomagunk nem csupán a kizárólag munkavédelmi szakember által elkészíthető kötelező munkavédelmi dokumentumokat foglalja magában. Beszerezzük a biztonsági adatlapokat, melyekkel egy irodai tevékenységet végző vállalkozásnak is rendelkeznie kell, ha például saját dolgozója végzi a takarítást. Továbbá havi 2 alkalommal INGYENES telefonos segélyszolgálattal állunk rendelkezésére munkaidőben!

 

Mindig kontroll – folyamatos irodai biztonság

Mindig kontroll csomagunkkal többet kap a kötelező munkavédelmi dokumentációknál! Éves szerződés megkötése esetén az vállalkozásunk megszervezi, szakember vezetésével lebonyolítja és dokumentálja a kötelező munkavédelmi oktatásokat.

Bármilyen előírás változásáról azonnal értesítjük! Így garantáljuk, hogy Ön minden pillanatban nyugodt lehessen cége és munkatársai biztonsága felől.

Ráadásul Mindig Kontroll csomagunk keretében KORLÁTLAN, INGYENES telefonos segélyszolgálatot biztosítunk cége számára, a nap 24 órájában!

 

 

Online munkavédelmi oktatás

Minden munkáltató számára komoly kihívást jelenthet az, hogy egyszerre, egyidőben vegyenek részt a munkavállalói a kötelező munkavédelmi oktatásokon.


Ebben nyújtunk segítséget Önnek az online munkavédelmi oktatás szolgáltatásunkkal.

 

Segítségünkkel munkavállalói bármikor, bárhonnan ONLINE elvégezhetik a kötelező munkavédelmi oktatásukat.
Sikeres tanfolyam elvégézést követően e-mailben küldjük Önnek az egy évig érvényes  oktatási tanusítványt.

 

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK:


TŰZVÉDELMI FELÜLVIZSGÁLATOK
 • Tűzvédelmi szabályzat készítése.

 • Tűzoltó készülékek számának és helyének meghatározása.

 • Szükséges tűzvédelmi piktogrammok és táblák helyének, illetve számának meghatározása. Arról is gondoskodunk, hogy ezek beszerzésének terhét levegyük az Ön válláról.

 • Tűzvédelmi oktatások.

 • Tűz esetén szükséges intézkedések megtétele.

 • Tűzeset kivizsgálása.

 

VILLAMOS BIZTONSÁGTECHNIKAI FELÜLVIZSGÁLATOK
 • Erősáramú berendezések érintésvédelmi felülvizsgálata- "ÉV"

 • Lakóautók, elektromos autók villamosbiztonsági felülvizsgálata.

 • Gáz EPH jegyzőkönyv készítése.

 • Erősáramú berendezések tűzvédelmi felülvizsgálata- "EBF"

 

VILLÁMVÉDELMI FELÜLVIZSGÁLATOK

HORDOZHATÓ VILLAMOS KÉZISZERSZÁMOK ÉVES FELÜLVIZSGÁLATA

 

A fent említett szolgáltatásainkról bővebb információt kaphat a Kapcsolat fül alatt található elérhetőségünk egyikén!

 Szolgáltatásunk menete:

Bonyolult és hosszadalmas leírások helyett igyekeztünk 3 lépésben összefoglalni, hogyan is néz ki nálunk egy munkavédelmi szolgáltatás megrendelése: 

 • Eldöntheti, hogy milyen típusú szolgáltatás iránt érdeklődik: Egy személyes bejárás során mérjük fel a munkavédelmi hiányosságokat és javaslatot teszünk azok felszámolására kevesebb mint 10.000 Ft (+ kiszállási díj)-ért! (*amennyiben megrendeli szolgáltatásunkat, ezt jóváírjuk Ön felé!) A másik opció, hogy máris teljes körű munkavédelmi szolgáltatást élvezne, így akár azonnal megrendelheti szolgáltatásunkat.
 • Szabadon választhat: vagy alaposan áttanulmányozza táblázatunkat, vagy egész egyszerűen csak e-mailben vagy telefonon megkeresi ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel segítenek abban, hogy azonnal átlássa, hogy az Ön cégméretére melyik csomag az optimális.

 

Amennyiben bármelyik adat, információ kapcsán bővebb felvilágosításra van szüksége, forduljon bizalommal munkatársainkhoz elérhetőségeink valamelyikén!

 


Már régen meg szerettük volna oldani, hogy a munkavédelmi oktatás ekkora létszámnál is leheto legkisebb gondot okozza, de nem találtuk meg a megoldást. Az AntroCent Kft. online oktatási rendszere frappáns, idokímélo és igazán jó válasz, erre a problémára.

Varga Csaba üzemeltetési igazgató, Tigra Kft.

Bár tudtam, hogy szükség van munkavédelemre, de a munka mellett, sem idom, sem energiám nem volt, hogy foglalkozzam vele. Megnyugtató a negyedévenkénti szemle. Így naprakészen várhatok egy esetleges ellenorzést.

Dr.Damásdi Katalin

Foglalkozás-egészségügyi szakorvosunk / üzemorvosunk ajánlására kerestük meg az Antrocent Kft-t. Így mára már olyan komplex dokumentációval rendelkezünk, amely nem csak egy hatósági ellenorzés során állja ki a próbát, de sarokköve a munkatársainkkal szembeni felelosségvállalásunknak is..

Szelényi András Naphegy OptikaKezdőlap | Magunkról | Szolgáltatásaink | Kapcsolat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi nyilatkozat | Oldaltérkép